Geleide meditatie Dick de Ruiter

Stress iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Maar er zijn ook mensen die er dagelijks mee opstaan en weer mee naar bed toe gaan. Dit kan vele oorzaken hebben, een van de meest voorkomende stress is de stress die word veroorzaakt door het werk. Als u deze stress niet verminderd is de kans groot dat u er onder doorgaat. Dat is wel het laatste wat u wilt. Een van de oplossingen hiervoor is mediteren, dan voornamelijk het geleide meditatie is een goede oplossing. Door geleide meditatie kan u de stress verminderen en gaat u weer met een beter gevoel naar u werk toe. Ook zal u naar deze trainingen beter om kunnen gaan met tegenslagen op het werk, omdat u stress een stuk minder is. Een van de mensen die hier veel verstand van heeft is Dick de Ruiter.

Dick de Ruiter

Dick de Ruiter is al vanaf 1972 werkzaam in het vak. Naast boeken schijft hij ook artikelen over ontspanning, meditatie, de invloed van klank en muziek, alternatieve leefwijzen en gezonde voeding. Voor dat Dick de Ruiter dit werk ging doen runde hij een vegetarische restaurant genaamd Tempura.

Mediteren, u leven veranderd

Door het mediteren steeds meer te doen word u er steeds beter in. Het is niet iets wat is aangeboren is, u moet echt blijven herhalen om het onder de knie te krijgen. Met dank aan goede begeleidingen kan u er voor zorgen dat de rust weer terug keert in u lichaam en daardoor zal u sterker in het leven staan. Ook zal het invloed krijgen op u privé leven krijgen, want hier komt ook meer de rust terug. Mediteren is een kwestie van uitvoeren en blijven herhalen. Het is niet nodig dat u alles onthoud of dingen zelf moet gaan bedenken.

De Genezende Waterval is een geleide reis die je maakt naar je innerlijk.
Heel goed dus om te gebruiken als je eens wilt ontsnappen aan alle stress van alle dag.