Geleide meditatie Edel Maex

Grote vormen van stress? Slaap problemen? Herkent u deze problemen? U bent zeker niet de enige, veel mensen in de wereld leiden hier aan. Stress en slaapproblemen zijn vaak de reden dat mensen zich ziek melden op het werk, dit is in 70 procent van de gevallen de oorzaak van een ziekmelding. Er zijn zeker oplossingen hiervoor, geleide meditatie is een van oplossingen. Hierbij krijgt u hulp van een professioneel iemand.

Geleide meditatie een stap in de goede richting!

Geleide meditatie een de eerste stap naar de echte meditatie. Doormiddel van geleide meditatie maakt u kennis met het echte mediteren en krijgt u keer voor keer uitleg doormiddel van geluidsfragmenten. Hierdoor hoeft u zich alleen op de geluidsfragmenten te concentreren en zo kan u het mediteren beter uitvoeren. Door deze manier van werken zal het mediteren steeds effectiever zijn en zal het ook steeds beter gaan. Mediteren is een vak apart, u moet blijven oefenen voor dat u het helemaal onder de knie heeft. Het is kwestie van herhalen en blijven oefenen.

Edel Maex, een man die het vak begrepen heeft

Een van de bekende mensen in het vak de meditaties is Edel Maex, door zijn manier van werken kregen veel mensen minder stress op de werkvloer en hierdoor ging hun presentaties op het werk vooruit. Minder stress in u lichaam zorgt er voor dat u langer leeft en u een stuk beter in u vel zit. Door de trainingen van Edel Maex wordt u concentratie een stuk beter, ook bent u minder snel geïrriteerd wanneer der een probleem voor doet op u werk. Ook bracht Edel Maex een boek uit deze ging vele malen over de toonbank en dit boek staat hoog genoteerd onder de boeken die over meditatie zijn geschreven.